Inspiration

følelsenes sprog

Følelsernes sprog er en både teoretisk og praktisk guide til følelsernes liv; den forklarer: – Hvorfor vi har følelser – Hvor de kommer fra – Forbindelsen mellem følelser og sygdom – Hvordan man kan håndtere sine følelser mere effektivt. Følelsernes sprog er en væsentlig bog af forfatteren Anne Dicksons bogen er et personligt redskab til at erkende, udtrykke og vise sine følelser uden at miste kontrollen – og den er fuld af konkreteanvisninger rettet mod dagligdagen.

 

 

 

 

 

 

 

 Nærvær og empati i folkeskolen                                        bornslivskundskab.dk

Vi er et fællesskab, der ønsker at børn og unge lærer at leve fra hjertet, og dermed give dem et indre fundament, så de kan møde fremtiden med større empati, nærvær og balance.

 

 

 

mindfulness

Mindfulness for børn og unge giver en bred introduktion til begrebet ”mindfulness” og hvordan mindfulness er blevet indarbejdet i den vestlige verdens interventionsstrategier. Bogens anden halvdel består af konkrete øvelser og lege, der umiddelbart kan integreres i en terapeutisk praksis. De mange praktiske og sjove øvelser kan også anvendes af forældre, lærere eller pædagoger – også i forhold til børn, der ikke har specifikke vanskeligheder.

 

 

 

 

 

 

 

 

PRØV EN SUDUKO MED GO ON ANSIGTER 

                     følelse ansiger til GO ON (4)følelse ansiger til GO ON (7)følelse ansiger til GO ON (2)følelse ansiger til GO ON (8)

 

 

 

 følelse ansiger til GO ON (4)  følelse ansiger til GO ON (8)  følelse ansiger til GO ON (2)
 følelse ansiger til GO ON (4)  følelse ansiger til GO ON (8)
 følelse ansiger til GO ON (4)  Bange
 Bange  følelse ansiger til GO ON (2)